Varför fiber

Blixtsnabb och stabilt

Fibernätet byggs idag för att ge 20 till 100 gånger så snabbt nät jämfört med det du kan få idag (fibernätet och din anslutning byggs för 1 000 Mbit/s).

Skillnaden blir särskilt märkbart när fler vill är uppkopplade till nätet med läsplattor och datorer. Och du får allt i HD-kvalitet.


Enklare

Med fiber får du telefoni, blixtsnabb Internet och ett fullt TV utbud i en kontakt i väggen.


Du kan enklare koppla upp och flytta runt flera TV apparater, dina olika datorer och hemtelefonen i hemmet och slippa trasslet med parabol och TV antennen och alla dessa sladdar.


Du behöver bara kontakta en tjänsteleverantör om du har frågor om ditt abonnemang, eller problem med dina tjänster.


Kompett leverans och bra finansiering

Med Öppen Fiber eller Zitius får du fiber installerat och klart i din fastighet och bra lånevilkor genom Telia Finans.


En bra affär – nu och i framtiden 

En fiberanslutning är en framtidssäker investering som ökar värdet på din fastighet samtidigt som du redan nu får en snabb och säker tillgång till nätet. Ni tjänar också pengar genom att samla bredband, telefoni och TV på ett fiberuttag. I ett öppet nät råder konkurrens mellan tjänsteleverantörermed ständigt nya attraktiva erbjudanden och priskampanjer.


Var med i framkanten

Ett fiberanslutet villaområde, byggd eller samhälle  ger ett stort värde för boende och företagare och gör att ert område hamnar i framkant. Ert område blir ett attraktivt område att flytta till.

.


.