Varför fiber

Blixtsnabb och stabilt

Fibernätet byggs idag för att ge 20 till 100 gånger så snabbt nät jämfört med det du kan få idag (fibernätet och din anslutning byggs för 1 000 Mbit/s).

Skillnaden blir särskilt märkbart när allt fler i hemmet är samtidigt  uppkopplade till nätet med mobiler, läsplattor, HD-TV skärmar och strömmar massvis med media i HD-kvalitet.


Enklare

Med fiber får du telefoni, blixtsnabb Internet och ett fullt TV utbud i en kontakt i väggen.

Du kan enklare koppla upp och trådlöst flytta runt dina TV skärmar och datorer i hemmet och du slipper trasslet med parabol och TV antennen med alla dessa sladdar.

Med fiber kontaktar du bara din tjänsteleverantör för bredband och TV om du har frågor om ditt abonnemang, eller problem med dina tjänster.


En bra affär – nu och i framtiden 

En fiberanslutning är en framtidssäker investering som ökar värdet på din fastighet samtidigt som du redan nu får en snabb och säker tillgång till nätet. Ni sparar också pengar genom att samla bredband, telefoni och TV på ett fiberuttag. I ett öppet nät råder konkurrens mellan tjänsteleverantörer med ständigt nya attraktiva erbjudanden och priskampanjer.


Ett fiberanslutet villaområde, samhälle eller landsbygd ger ett stort värde för boende och företagare och gör att ert område hamnar i framkant. Ert område blir ett mer attraktivt område att flytta till och det påverkar bostadspriserna positivt - så viktigt har tillgång till fiber blivit idag.

.


.